Downright Hateful - Downright Hateful

Downright hateful är ett projekt av medlemmar från H8machine och Midtown bootboys. 

1. Barstool in Hell

2. Fence Sitter

3. In Need Of Extinction

4. Blame It On The Crow

5. Tri-Colored Treason

6. Stuck In A Rut

7. On The Attack

8. Born In Oklahoma

9. Runaway

10. Down Right Hateful

11. Such A Fight

12. Whiskey Dick

13. Bring Whatcha Got

14. The Gods Are Good To Me

112 kr
Inklusive moms: 0 kr
Lagerstatus: I lager