Empire falls - From sheep to wolves

Empire falls senaste album forsätter i samma anda som deras tidigare album, typiskt amerikanskt hatecore-sound med andra ord. Skivan innehåller 18 spår och levereras med en booklet med samtliga texter. Gillar man deras tidigare alster bör man inte missa detta album.

01. From sheep to wolves

02. This is Defiance

03. Fight dirty

04. Truth is our Weapon

05. Your grave is my Freedom

06. For stable ground

07. War is inevitable

08. Absorbed

09. As one

10. The Underdogs

11. Defiant til the end

12. The Quick and the Dead

13. Fleeing the Enlightenment

14. Sign of the Times

15. Traitor Town USA

16. Rebirth

17. Foreign Policy

18. The Way of the World


OPOS Records

140 kr
Varav moms: 28 kr
Lagerstatus: Tillgänglig